Creatief

Creatief bezig zijn kan een mens heel veel voldoening geven. Het brengt je bij jezelf, je gevoel, ook als je het idee hebt dat je niet goed bent in tekenen e.d. zaken. Het gaat om het bezig zijn vanuit jouw innerlijk, met jouw lijf, kijkend met jouw ogen, in een zeer rustgevende en inspirerende omgeving.

Creatief bezig zijn kan een goede basis van- en aanvulling op het coachen vormen, maar ook als op zichzelf staande activiteit een helend effect hebben.

We werken zonder prestatiedwang. Het belangrijkste resultaat is, dat jij een fijne dag hebt, jezelf goed voelt en blij en geïnspireerd weer aan je dagelijks leven begint. Het zichtbare resultaat is van belang, omdat het jòuw resultaat is en dat is altijd goed.

Als materiaal gebruiken we doorgaans krijt, houtskool en, voor 3D werkstukken, zelfhardende klei. Met deze materialen lukt het de meeste deelnemers met slechts enkele sessies een aansprekend resultaat te behalen.

We werken in kleine groepen, tot 6 personen, naar keuze (uiteraard ook afhankelijk van het weer), binnen in de stalruimte of buiten in het weiland.