Anagaska

Welkom op de website van Anagaska Coaching. Allereerst een uitleg over deze naam:

Anagaska was mijn eerste paardje, dat bij mij kwam op mijn 39e  jaar.  Zij was lief, maar ook ondeugend en altijd in voor een geintje. Wij waren onervaren paardeneigenaren en daar maakte zij gretig misbruik van, maar ook vergaf zij ons onze vele fouten en ongelukjes. Zij had een groot moederhart en was een mentor voor vele jonge paarden en mensen. Daarnaast was zij ook duidelijk in wat zij nodig had en prettig vond en zorgde op die manier goed voor zichzelf.

Samen met haar hebben wij veel plezier en ontspanning beleefd, maar ook op hoog niveau gepresteerd. Haar verjaardag was op 30 april. Een koningin dus. Zij overleed kort voor haar 32e verjaardag. Wij hebben 17 jaar lief en leed met elkaar gedeeld.

Mijn streven is, dat Anagaska Coaching ook voor veel warmte en plezier in het leven van mensen zal zorgen. Dat het contact met mij en de paarden een mooie beleving zal opleveren, die uiteindelijk misschien een grote indruk achter laat en van blijvende betekenis zal zijn, zoals dat kleine paardje ons leven heeft veranderd en een voorbeeld voor ons was en is.